3-18 yaş öğrencilerimizin grup şeklinde yapılan derslerimizde kas kuvvetini artırmak ve esnekliği geliştirmenin yanında, fiziksel sağlıklarını korumaları da hedeflenir. Ayrıca;
  • Kardiyovasküler sistemi güçlendirir ve kalp-damar sağlığını artırır.

• Kontrollü ve düzenli solunumu gerektirir. Bu da akciğer kapasitesini artırır ve solunum sisteminin daha etkili çalışmasına yardımcı olur.

• El-göz-nefes koordinasyonunu geliştirir.

• Suyun rahatlatıcı etkisi nedeniyle mental sağlığı iyileştirir. Su içinde yapılan aktiviteler stresi azaltır, zihinsel dinginlik sağlar ve genel bir iyi hissiyat yaratır.

• Su direnci nedeniyle, vücut daha fazla enerji harcar ve bu da kilo kontrolüne katkıda bulunur.

• Yüzme öğrenmek, su ile güvenli bir şekilde etkileşim kurmayı öğretir ve su içinde güvende olma duygusunu artırır.