Her öğrencimizin farklı yeteneklerinin ve ilgi alanlarının olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin yeteneklerini fark edip geliştirmelerine olanak tanımak ve güçlü oldukları alanları keşfetmelerini sağlamak için okulumuzda bulunan elli farklı atölyede, farklı onlarca branşta, yaş grubu özellikleri ve ilgi alanlarını dikkate alarak kulüp ve takım çalışmaları sürdürüyoruz.

Kulüp ve takım çalışmalarımızla öğrencilerimizin ilgi alanlarını keşfetmelerini, yeni beceriler edinmelerini, birlikte çalışarak iş birliği ve takım ruhunu geliştirmelerini amaçlıyoruz. Farklı kulüp ve takım çalışmalarında yer alan öğrencilerimiz kendilerini hem sosyal hem akademik açıdan geliştirme fırsatına sahip oluyor.

Okulumuzda bilim, teknoloji, sanat ve spor dallarında pek çok branşta kulüp ve takım çalışmalarımız yer alıyor. Sanat kulüplerinde resim, el sanatları, tasarım, dans, drama gibi alanlarda hayal güçlerini kullanarak yaratıcı projelerde yer almalarına ve ürün tasarlamalarına yardımcı oluyoruz. Sürekli değişen ve gelişen bilim ve teknolojinin heyecan verici dünyasında deneyler, robotik uygulamalar, kodlamalar, setler, projelerle meraklarını desteleyerek üretmelerine olanak sağlıyoruz. Spor branşları olan futsal, basketbol, voleybol, yüzme, buz pateni, okçuluk, eskrim, masa tenisi, su topu, satranç gibi farklı spor branşlarında oluşturulan kulüp ve takımlar ile öğrencilerimizin fiziksel aktiviteleriyle çalışmalarını sürdürmelerini ve spor etiğini öğrenmelerini hedefliyoruz.

Bu kulüp ve takım çalışmaları sadece öğrencilerimizin becerilerini geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerini yönetmelerini, koordinasyon sağlamalarını, liderlik ve yönetmeyi de içine alarak sorumluluk duygularını geliştirmektedir.