ABC Okulları olarak sunduğumuz geniş kapsamlı imkanlar, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmelerine, sanatsal faaliyetlere katılmalarına ve kültürel çeşitlilikle etkileşimde bulunmalarına olanak tanımaktadır. Ulusal ve uluslararası konferanslar, kültürel etkinlikler, sanat gösterileri ve diğer toplu etkinliklerde kullanıma açık olan 1000 kişilik konferans salonumuz; küçük gruplara yönelik etkinlikler, atölye çalışmaları, küçük konferanslar ve sanatsal performanslar için kullanılan 140 kişilik Cep Sineması, 100’er kişilik Göksu Amfi, Aziz Sancar ve Salih Zeki salonları; kullanıcıların rahatlıkla araştırma yapabilmelerine imkân veren ergonomik yapısı, 40.000 kitap kapasiteli ve hem nicelik hem de nitelik açısından her geçen gün büyüyen kütüphanemiz ile öğrenci, veli ve personelimizin kişisel ve entelektüel gelişimine katkıda bulunuyoruz.

Kütüphane

Konferans Salonu