Günümüzde bilim ve teknoloji hızlı bir şekilde değişmekte ve gelişmektedir. Bu değişim ve gelişim beraberinde nitelikli çalışanlara duyulan ihtiyacı da arttırmaktadır. ABC OKULLARI bu doğrultuda Atatürk ilkelerini ve bilimsel çalışmaları benimsemiş, hayat boyu öğrenme felsefesini içselleştirmiş, disiplinli- sistemli çalışmayı kendine ilke edinmiş, insan haklarına saygılı, kurumsal mensubiyet kültürünü geliştirmiş, sorumluluğunu ve onurunu koruyup kollayan, aidiyet duygusu yüksek çalışanları ABC ailesine kavuşturmak ve beraberinde bünyesindeki fertleriyle aynı yolda yürümek adına çalışmalarını yürütmektedir.

İnsan Kaynakları Departmanı da bu amaçla; kurum içi dinamikleri ve dengeyi de gözeterek doğru pozisyonlara doğru adayların yerleştirilmesi, işe alım ve uyum süreçlerinin yönetilmesi, çalışanlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak gerekli eğitim ve etkinliklerin planlanması, performans yönetimi ve gelişimi süreçlerinde Üst Yönetime ve Okul Yönetimine destek ve yardımcı olmaktadır.

• Başvurular www.abc.k12.tr adresi üzerinden İnsan Kaynakları / Başvuru Formunu doldurmak veya Kariyer.net üzerinden açık ilanlara başvurmak suretiyle yapılmaktadır.
  • Gelen başvurular titizlikle incelenmekte ve ilgili istihdam ihtiyacında, istenilen kriterleri ( Bkz: Başvuru Koşullarımız) sağlayan adaylarımıza sms / mail / telefon ile Ön Görüşme daveti gönderilir. Davet gönderilmeyen adayların başvuruları 6 ay süre için Aday Veri tabanımızda muhafaza edilir. ( Adayların başvurularını en geç 6 ay içinde güncellemesi gerekmektedir. Güncellenmeyen başvurular geçersiz kabul edilmektedir.)
  • Ön Görüşme sırasında tecrübesi 5 yılın altında olan adaylara ( Bkz: Başvuru Koşullarımız) gerekli görülmesi halinde yazılı sınav ve envanterler uygulanmaktadır. Ön Görüşmesi olumlu olan adaylara okul yönetimi ve zümre başkanlarının bulunduğu Eğitim Mülakatlarına ( gerekli görülmesi halinde demo ders dinlenir) ve sonra da olumlu olması halinde Genel Müdür / Yönetim Kurulu Başkanı görüşmelerini gerçekleştirmek üzere sms/ mail / telefon yolu ile davet gönderilir.
  • Yabancı Dil Öğretmenlerimizin tüm görüşmeleri Yabancı Dil Koordinatörlüğü ve Genel Müdür tarafından yapılmaktadır.
  • Görüşmelerimizin herhangi bir geçer onayı alamayan adaylarımıza teşekkür maili gönderilir.
  • • Başvurduğu branşa uygun lisans programlarından mezun olmak ve MEB atama kriterlerini taşımak.

• • Eğitim Fakültesi mezunu veya Pedagojik Formasyonu / Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Belgesine sahip olmak.

• • Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak.

• • Özel okul / dershane tecrübesine sahip olmak.

• • Alanında mezun olduktan sonra en az 5 yıl öğretmenlik mesleğini yapmış olmak.

• • Yabancı Dil Öğretmenliği için, YDS: B düzeyi ve belgenin geçerlilik süresi bitmemiş olmak.

• ABC SCHOOLS IN ANKARA IS SEEKING FULLY-QUALIFED NATIVE TEACHER (S) OF ENGLISH TO JOIN ITS TEACHING STAFF

• Qualifications:

• • 4 yrs Univ. Degree+ teaching certificate

• • Educational abilities and experience with teaching young learners

• • Positiveattitude to students

• • Experience in IBPYP and IBDP

• • Open- minded approach to new teaching methods

• • Active approach to work and contribution to the teaching process in terms of new ideas

• • Patience and responsible approach to ones duties

• Benefits:

• • Assistance in acquiring the permit (communication with official authorities, completing the documentation)

• • Advantageous location of Ankara

• • Friendly and pleasant work environment

• • Stable income throughout the whole year

• • Görev almak istediği pozisyona uygun alandan mezun olmak ( en az lise mezunu. Destek hizmetler / temizlik personelliği görevleri için en az ilkokul mezunu olmak.)

• • Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak.

• • Tercihen uzmanlık gerektiren pozisyonlar için İngilizce bilgisine sahip olmak.

• • Ankara / Eryaman ve civarında ikamet ediyor olmak.

• • Tercihen daha önce Eğitim Kurumları’ nda en az 2 yıl çalışmış olmak.

• • Özel hizmet gerektiren görevler için ( güvenlik, aşçı, şoför vb.) gerekli hizmet belgelerine sahip olmak ve geçerlilik süresi bitmemiş olmak.