Çocuklarımız eğitim öğretim yıllarını başarı ile tamamladıklarında bir yılın yorgunluğu ile güzel bir tatilin hayalini kuruyorlar. Ailelerimiz de her zaman olduğu gibi onların bu süreci en verimli şekilde geçirmesi için planlar yapıyor. Özel Ankara ABC Okulları olarak bizlerde çocukların keyif alabilecekleri dolu dolu bir yaz programı ile sizlerin ve çocuklarımızın kurduğu hayali gerçekleştiriyoruz.

Çocuklarımız için hazırladığımız zengin içerikli yaz okulu programında, sanatsal faaliyetler ile hayal dünyalarını geliştirmek, bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak adına sportif faaliyetlerde önderlik etmek ve aynı zamanda eğlenceye dönüştürdüğümüz dersler ile akademik katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Yaz okulu programımızda yer verdiğimiz başlıca branşlar;

Yüzme, basketbol, futbol, voleybol, buz pateni, jimnastik, oryantring, ingilizce, eğlenceli bilim, eğlenceli matematik, resim, tasarım, ahşap, kodlama, okuma saati, bahçe saatleri.