Öğrenci Seçme ve Bursluluk Sonuçları İçinTıklayın

KULÜPLERİMİZ
Özel Ankara ABC Okulları olarak Dünya Okulu olma yolunda, öğrencilerimizin yalnızca akademik anlamda değil sosyal, kültürel, fiziksel ve bilişsel alanlarda gelişimlerine imkan vermek, zengin ve farklı bakış açıları yaratmak öncelikli görevlerimizdendir. Bu kapsamda eğitim öğretim yılı boyunca faaliyet gösteren kulüplerimiz, öğrencilerimizin yaş grubu, ilgi alanları, beceri ve davranış özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Amacımız, çocuklarımızın yeteneklerini keşfedip geliştirmek, ilgilerini becerileri ile buluşturmak ve grup çalışmaları yoluyla olumlu ilişkiler kurmalarını sağlamaktır. Bilim, sanat, spor alanlarında basketbol, voleybol, okçuluk, eskrim, buz pateni, FPS, dans, drama, piyano gibi çocuklarımızın kendilerini fark edebilecekleri birçok alternatif kulüp çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

OKUL TAKIMLARIMIZ
Ortak bir amaç ve birlik içinde, çeşitli gruplarla çok yönlü iletişim kurmanın, eğitim programımızın bütünleyici unsuru olduğunu biliyoruz. Her gün biraz daha büyüyen bir aile olarak, bu ailenin öznesi olan çocuklarımızın, yardımlaşma duygularını geliştirebilmek, dostluk ilişkilerini güçlendirmek, kazanmanın haklı gururunu birlikte yaşayıp, kaybetme duygusu ile yine birlikte başa çıkabilmeyi öğrenmek, hedeflerini benimsemeleri ve bireysel yeteneklerini aşan amaçlarına iş birliği ile ulaşabilmelerini takım çalışmalarımız ile sağlamaktayız. Onlara sağlıklı bir rekabet ortamı yaratabilmek adına başvuru, seçme ve değerlendirme olmak üzere 3 aşamada oluşturulan Satranç, tiyatro, robotik, yüzme ve FPS gibi branşlarda 34 takımımız 200’ü aşkın lisanslı öğrencilerimiz ile aktif takım çalışmalarını sürdürmektedir. Özsaygı, disiplin ve zaman yönetimi gibi kazanımları, onları en iyiye ulaştıracak yolun temel taşları olacaktır.

BİLİM-SANAT-SPOR

Her öğrencimizin birbirinden farklı yetenekleri, düşünme becerileri ve ilgi alanları olduğunun farkındayız. Onların bu farklılıkları eğitimimizdeki zenginliği bir kat daha artırmaktadır. Atölyeler ve laboratuvarlarımızın yanı sıra spor salonları, havuzlar, masa tenisi alanları ve tenis kortuyla, öğrencilerimize bilim, sanat ve spor alanlarında yeteneklerini başarılı bir ürüne dönüştürmeleri için gerekli donanımı sağlayarak kendilerini ve sınırlarını keşfedebilecekleri imkanlar sunuyoruz.