Yaratıcı ve eleştirel düşünme gibi birçok 21. yüzyıl becerisini geliştiren ve sistematik problem çözmeyi öğreten Uluslararası Gelecek Problemlerini Çözme Programı (FPSPI) yeni koçlarını bekliyor. 2019-2020 FPS Koçluk Eğitimi 24-25 Ağustos’ta Göksu Kampüsümüzde olacaktır.

Program hakkında detaylı bilgi için: www.turkiyefps.org

Koçluk eğitimine şehir dışından gelecek olan katılımcılar için 24 Ağustos Cumartesi saat 8.30’da Ankara Esenboğa Havalimanından kampüsümüze ücretsiz servis kaldırılacaktır. Servis kullanmak istiyorsanız lütfen 444 222 1 numaralı telefonu arayarak bilgi veriniz.
Şehirlerarası otobüs kullanarak gelecek katılımcılarımız AŞTİ’den Ankaray’a binip “Kızılay” durağında Metro transferi yaparak “Eryaman 1-2” metro durağında inebilirler. Kampüsümüz “Eryaman 1-2” metro durağına yürüyerek 8-10 dk. mesafededir. Eğitim sürecinde 2 gün öğlen yemeği ücretsiz olarak okulumuz tarafından sağlanacaktır. 25 Ağustos Pazar günü 16.30’da bitecek olan koçluk eğitimi sonrasında okulumuzdan Esenboğa Havalimanı ve otobüs terminaline (AŞTİ) ücretsiz servis kalkacaktır. Her türlü soru ve destek için 444 222 1 numaralı telefonu arayabilirsiniz.