2019 Öğrenci Seçme Sınav Sonuçları içinTıklayın

Günümüzde bilim ve teknoloji alanında hızlı bir gelişim ve değişim yaşanmaktadır. Bu değişim toplumsal yaşamı da etkilemektedir. Yaşanan bu gelişmeler nitelikli bireylere duyulan ihtiyacı da artırmaktadır.

ABC Okulları nitelikli ve bilgili bireyler yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Eğitim ve yaşam boyu öğrenim ilkesini temel alan ABC Okulları, öğrencilerinin öncelikle araştırmayı ve öğrenmeyi öğrenmelerini hedeflemektedir.

ABC Okulları'nın eğitim felsefesi ulusal değerlerden evrensel değerlere uzanmaktadır.

Öğrencilerinin toplumsal sorumluluklarının bilincinde, katılımcı, takım çalışmasının önemini kavramış, nitelikli bir yaşam süren gençler haline gelmesini amaçlayan ABC Okulları bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Eğitim ve öğretimin sınıf içi çalışmalarla sınırlı olmadığına inanan ABC Okulları öğrencilerinin bireysel gelişimini desteklemektedir.