"ANKARA’NIN YENİ EĞİTİM ÜSSÜ ABC OKULLARI GÖKSU KAMPÜSÜ”

ABC OKULLARINA HOŞ GELDİNİZ

2006 yılından bu yana devam eden eğitim tecrübemize güvenip çocuklarını bize emanet eden velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz, tüm çalışanlarımız ve ABC meşalesini daima ileriye götüren öğrencilerimizle bir bütün oluşturan ABC Okulları Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Anadolu ve Fen lisesi okul türlerinde Göksu Kampüsünü 2018-2018 eğitim-öğretim yılında sizlerle buluşturuyor. Bu büyük aileye sizin de katılabilmeniz için 24 Şubat 2018 tarihinde, okulumuzda "Öğrenci Seçme Sınavı" yapılacaktır.

Bu sınav akademik başarılarıyla göğsümüzü kabartan; sanat ve spor alanlarında gösterdikleri başarılarla Ankara, Türkiye ve Dünya’da ABC Okullarını onurlandıran öğrencilerimizin arasına katılabilmeniz amacıyla hazırlanmıştır.

Sınırlı sayıda verilecek kayıt hakkı ve buna bağlı burs oranları ile ABC ailesine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi 2 Mart 2018 tarihinde web sayfamızda yayınlanacaktır.

ABC’ li olmak için sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.