2018 Öğrenci Seçme Sınavına Başvurmak içinTıklayın

Refugees – Our Future in Motion:

Erasmus+ KA2 projesi olan “Refugees – Our Future in Motion” Almanya Frankfurt kentinde bulunan Heinrich-Heine EuropaSchule Okulunun koordinatörlüğünü üstlendiği, 2016-2018 yıllarını kapsayan ve halen yürütülmekte olan, Avrupa Birliği destekli bir öğrenci hareketliliği projesidir.
Bu projeye Türkiye’den ABC Koleji, İngiltere’den The Whitby High School, İspanya’dan Santa Catalina de Alexandria ve Çek Cumhuriyet’inden Prague Zakladni Scola Mladi ortak olarak katılmaktadır. Projemizin amacı Mültecilerin farklı Avrupa ülkelerindeki durumları, farklı ülkelerin çözüm çalışmalarını tanımak ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmakla beraber mültecilere farklı ülkelerde okuma ve yaşamaya fırsat tanıyan iyi uygulamaları tanımak ve yaygınlaştırmaktır.
Şimdiye kadar İngiltere, Almaya ve İspanya hareketlilikleri tamamlanmıştır. 2018 Mayıs ayında son hareketlilik olan Çek Cumhuriyeti hareketliliği ve son Transnational Meeting planlamıştır.